Imagine Scoala de make-up Ramona Chirita

Scoala de make-up Ramona Chirita

Scoala de make-up

După înfiinţare cu mai bine de 10 ani in urmă, şcoala de make-up a Ramonei Chiriţă s-a evidentiat in piata de profil prin calitatea cursurilor de machiaj pe care le livreaza, cursuri de make-up adresate incepatorilor si avansatilor. Pe langa cursurile de machiaj in Bucuresti, Scoala organizeaza cursuri de make-up pentru incepatori si in Brasov.

De-a lungul timpului au fost invitate, in cadrul Masterclass-urilor adresate make-up artistilor avansati, cele mai mari nume in make-up: Renata Abdullaeva, Inna Mushinskaia, Vincent de Monfreid, Alain Brunner etc.

Ramona Chirita este fondatoarea, imaginea centrala a Scolii, profesor si make-up artist international, specializat in machiaj de televiziune si film (peste 6 ani experienta in PRO TV), machiajul de mireasa si in machiajul de scena (specializari  make-up artist in Franta, Brazilia – Carnavalul de la RIO etc.).

Din echipa scolii de make-up Ramona Chirita mai fac parte:

Fondata in anul 2012, Scoala de make-up Ramona Chirita este unul din principalii formatori ai comunitatii artistilor make-up din Romania. Scoala de make-up Ramona Chirita este acreditata de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC). In urma cursurilor se acorda certificat de absolvire pentru ocupatia Machior, cod COR 5141.3.3, diploma recunoscuta de Ministerul Educatiei, Ministerul Muncii si in UE.

Mai multe informatii despre Scoala de make-up Ramona Chirita aflati pe site-ul oficial al scolii, pe pagina de Facebook sau in contul de Instagram.

Inscrierile la Şcoala de make-up Ramona Chiriţă se pot face tel. 0729.77.55.33 sau contact@scoalademakeup.ro.

Cursurile de make-up pentru incepatori din Bucuresti sunt de 2 feluri:

  • intensiv: cursul dureaza 2 saptamani, de luni pana vineri, intre orele 11:00-17:00
  • in weekend: cursul dureaza 5 saptamani si are loc sambata si duminica, intre orele 11:00-17:00
  • In Brasov se desfasoara doar cursuri pentru incepatori de tip intensiv. Cursul dureaza doua saptamani, de luni pana vineri, intre orele 11:00-17:00.

Vezi lista completa a cursurilor de make-up

80% dintre absolventele Scolii de make-up Ramona Chirita lucreaza ca make-up artist. "O parte dintre absolventele noastre au fost angajate de branduri celebre precum Dior, Channel, Givenchy si Urban Decay sau magazinele Sephora, Douglas si Marionnaud. Cateva si-au deschis propriile saloane de infrumusetare, colaboreaza cu televiziuni precum Antena 1, Pro TV sau Prima TV sau au devenit bloggeri de beauty. Cea mai mare parte lucreaza in tara ca make-up artist freelance sau in saloane de infrumusetare, iar o mica parte lucreaza ca make-up artist in tari precum Belgia, Franta, Elvetia, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, UK, Norvegia, Olanda, Spania si Scotia sau au revenit special in Romania pentru a participa la curs.", spune Ramona Chirita.