Make-up artist Ramona Chiriţă

Mai mult

Despre mine Ramona Chiriţă


Ramona Chiriță este make-up artist international, fondator și imaginea centrală Școala de make-up Ramona Chiriță, o școală care, în cei peste 10 ani de activitate, a format peste 2.000 de absolvente din toată țara și Germania, Franța, Spania, Italia, Elveția, Austria, Australia, Scoția, Irlanda, Marea Britanie, Grecia, Norvegia, Danemarca. Este unul dintre cei 3 profesori ai școlii și predă cursuri de machiaj în București și Brașov.

Ramona Chiriță și-a început activitatea în televiziune în 2005, în echipa make-up PRO TV. Îi puteţi vedea numele pe genericul emisiunilor și filmelor produse de Studiourile Media Pro, Vocea României, Românii au talent, MasterChef, Dansez pentru tine precum şi pe genericul filmelor ca William & Catherine - A Royal Romance sau Supravieţuitorul - regia Sergiu Nicolaescu.

Activitatea de trainer de make-up Ramona Chiriță a început-o in anul 2012, odată cu debutul cursurilor la Școala de make-up Ramona Chiriță, unde predă cursuri de machiaj pentru începători și cursuri de perfecționare în machiaj.

Află mai multe despre Școala de make-up Ramona Chiriță
Scoala de make-up Scoala de make-up Ramona Chirita


Fondată în anul 2012, Școala de make-up Ramona Chiriță este unul din principalii formatori ai comunității artiștilor make-up din România. Cursurile de machiaj ale Școalii de make-up Ramona Chiriță sunt acreditate de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC). În urma absolvirii cursurilor se acordă certificat de absolvire pentru ocupația Machior, cod COR 5141.3.3, diplomă recunoscută de Ministerul Educației, Ministerul Muncii și în UE.

Mai multe informații despre Școala de make-up Ramona Chiriță aflați pe site-ul oficial al școlii, pe pagina de Facebook sau în contul de Instagram.

Inscrierile la Şcoala de make-up Ramona Chiriţă se pot face tel. 0729.77.55.33 sau contact@scoalademakeup.ro.


Ramona Chiriţă Contact


Puteţi folosi datele următoare de contact pentru a intra în legătură cu mine.
De asemenea, îmi puteţi trimite un mesaj direct folosind formularul următor.

Telefon:: +4 0726 883 361

Adresa:: București, str. Academiei nr. 7, etaj 2, sector 1 (zona Piața Universității)

Email:: contact@scoalamakeup.ro

Program:: Luni - VineriI: 09.00 - 16.00; Sâmbătă, Duminică: închis

Contact rapid