Imagine Ramona Chiriţă

Ramona Chiriţă

Despre mine

“Sunt o persoană profund pasionată de meseria pe care mi-am ales-o. Nu aș face nimic altceva în viitor și nu aș schimba cu nimic pașii care m-au adus aici. Sunt mândră că Școala care îmi poartă numele are deja mii de absolvenți și îmi doresc să le văd numele strălucind în lumina reflectoarelor, alături de vedete de film, de muzică, de televiziune.”

Ramona Chiriță este make-up artist în Bucureşti şi Braşov, fondator și imaginea centrală Școala de make-up Ramona Chiriță, o școală care, în cei 10 ani de activitate, a format peste 2.000 de artişti în make-up din toată țara și Germania, Franța, Spania, Italia, Elveția, Austria, Australia, Scoția, Irlanda, Marea Britanie, Grecia, Norvegia, Danemarca. Este unul dintre cei 3 profesori ai școlii și predă cursuri de machiaj în București și Brașov.

Ramona Chiriță și-a început activitatea în televiziune în 2005, în echipa make-up PRO TV. Pe genericul emisiunilor și filmelor produse de Studiourile Media Pro, îi puteţi vedea numele ca make-up artist Vocea României, Românii au talent, MasterChef, Dansez pentru tine precum şi pe genericul filmelor ca William & Catherine - A Royal Romance sau Supravieţuitorul - regia Sergiu Nicolaescu.

Activitatea de trainer de make-up Ramona Chiriță a început-o in anul 2012, odată cu debutul cursurilor la Școala de make-up, unde Ramona Chiriță predă cursuri de machiaj pentru începători și cursuri de perfecționare în machiaj.

Află mai multe despre Școala de make-up Ramona Chiriță