Fondata in anul 2012, Scoala de make-up Ramona Chirita este unul din principalii formatori ai comunitatii artistilor make-up din Romania.

Scoala de make-up Ramona Chirita s-a evidentiat in ultimii ani prin calitatea cursurilor pe care le livreaza, cursuri de machiaj adresate incepatorilor si avansatilor. Pe langa Bucuresti, Scoala organizeaza cursuri de machiaj pentru incepatori si in Brasov si Constanta.

De-a lungul timpului cele mai mari nume in make-up au fost invitate in cadrul Masterclass-urilor adresate make-up artistilor avansati: Vincent de Monfreid, Renata Abdullaeva, Inna Mushinskaia, Alain Brunner etc.

Ramona Chirita, fondatoarea si imaginea centrala a Scolii, Profesor si make-up artist international, specializat in machiaj de televiziune si film (peste 6 ani experienta in PRO TV), machiajul de mireasa si in machiajul de scena (specializari in Franta, Brazilia – Carnavalul de la RIO etc.):

“Sunt o persoana profund pasionata de meseria pe care mi-am ales-o. Nu as face nimic altceva in viitor si nu as schimba cu nimic pasii care m-au adus aici. Sunt mandra ca Scoala care imi poarta numele are deja sute de absolventi si imi doresc sa le vad numele stralucind in lumina reflectoarelor alaturi de vedete de film, de muzica, de televiziune.”

Mai multe informatii despre Scoala de make-up Ramona Chirita aflati pe site-ul oficial al scolii, http://scoalamakeup.ro, pagina de Facebook http://facebook.com/scoalamakeup sau contul de Instagram
https://www.instagram.com/scoalamakeupramonachirita/

este acreditata de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC), iar cursurile se desfasoara in Bucuresti, Brasov si Constanta. Se acorda certificat de absolvire pentru ocupatia Machior, cod COR 5141.3.3, diploma recunoscuta de Ministerul Educatiei, Ministerul Muncii si in UE.

Inscrierile se pot face tel. 0729.77.55.33 sau contact@scoalademakeup.ro.

Cursurile pentru incepatori din Bucuresti sunt de 3 feluri:

  • after work: cursul dureaza 8 saptamani si are loc de doua ori pe saptamana, intre orele 18:30-22:30;
  • intensiv: cursul dureaza 2 saptamani, de luni pana vineri, intre orele 11:00-18:00;
  • in weekend: cursul dureaza 5 saptamani si are loc sambata si duminica, intre orele 11:00-18:00.

In Brasov si Constanta se desfasoara doar cursuri pentru incepatori de tip intensiv. Cursul dureaza doua saptamani, de luni pana vineri, intre orele 11:00-18:00.

Lista completa a cursurilor se afla la:
– www.scoalamakeup.ro/event
– www.facebook.com/scoalamakeup/events (pentru a putea accesa aceasta pagina trebuie sa dati like paginii www.facebook.com/scoalamakeup).

80% dintre absolvente lucreaza ca make-up artist

  • Cea mai mare satisfactie a noastra este reusita absolventelor noastre;
  • O parte dintre absolventele noastre au fost angajate de branduri celebre precum Dior, Channel, Givenchy si Urban Decay sau magazinele Sephora, Douglas si Marionnaud.
  • Cateva si-au deschis propriile saloane de infrumusetare, colaboreaza cu televiziuni precum Antena 1, Pro TV sau Prima TV sau au devenit bloggeri de beauty.
  • Cea mai mare parte lucreaza in tara ca make-up artist freelance sau in saloane de infrumusetare.
  • O mica parte lucreaza ca make-up artist in tari precum Belgia, Franta, Elvetia, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, UK, Norvegia, Olanda, Spania si Scotia sau au revenit special in Romania pentru a participa la curs.

11935010_901395219940118_33588763736185530_n