Machiaj mireasă

  • 530

Nunta este un moment unic, in care trebuie sa fii cea mai frumoasa. Cum vei fi in centrul atentiei trebuie sa te gandesti din timp ce machiaj si coafura vei avea. Daca alegi sa te machiezi singura trebuie sa tii cont de cateva reguli.
Poza – Machiaj mireasă

Tenul trebuie sa fie mat, satinat, iar look-ul sa fie unul proaspat, curat si nu foarte incarcat. Nu trebuie insa sa renunti la fond de ten si pudra.

Fondul de ten trebuie sa fie cat mai aproape de nuanta naturala a tenului. Nu trebuie sa incerci sa pari mai bronzata, oricum se vede diferenta intre fata, decolteu si brate. Nu uita sa aplici in zona cearcanelor un corector si sa fixezi fondul de ten cu pudra.

Machiajul ochilor trebuie adaptat stilului personal. Daca nu te fardezi de obicei, machiajul trebuie mentinut in anumite limite, nu trebuie sa produci o transformare de caracter cu care nu te vei simti bine. Trebuie sa scoti in evidenta trasaturile frumoase si sa reduci defectele.

In machiajul de mireasa trebuie sa eviti culorile de scena: rosu, albastru, verde intens, gliterele si fardurile foarte sidefate.

Rujul trebuie sa fie cat mai natural, evitandu-se nuantele tari de visiniu, pruna. Daca iubesti rujul rosu poti sa il folosesti si in ziua nuntii, dar in acest caz machiajul ochilor trebuie sa fie unul minimalist.

In ziua nuntii este recomandat sa ai la tine o pudra si un ruj. Pudra te va ajuta sa ai fata mata si sa se vada bine in poze.

Autor: Ramona Chirita
Arhiva Ghidul Miresei

© 2021 CursuriMakeup.ro Temă dezvoltată de Lucid Dreams eSystems.