Bronzul inainte de nunta

Majoritatea femeilor se simt mai frumoase atunci cand sunt bronzate. Pentru nunta ai mai multe variante, insa bronzul natural este cel mai la indemana.

Va trebui sa ai grija cat timp stai la soare, de aceea incearca sa mergi la plaja cam cu o luna inainte de nunta. Nu te expune la soare intre 11 si 15, poarta ochelari de soare care blocheaza radiatile UV si protejeaza zona perioculara, care este extrem de sensibila.
Nu uita sa folosesti o crema de protectie solara, atat pe corp cat si pe fata. Gasesti in farmacii astfel de creme speciale pentru fata. Aceste creme trebuie sa te protejeze atat impotriva radiatiilor UVB cat si a radiatiilor UVA si sa contina factor de protectie SPF minim 15.
Pentru a evita efectele negative ale expunerii la soare au fost realizate produse cosmetice ce contin substante care blocheaza radiatiile UV. Acesta sunt cunoscute sub numele de produse cu ecran sau filtru solar si pot fi fonduri de ten, creme, farduri si rujuri.

O alta metoda de bronzare este solarul. Acesta iti ofera un bronz rapid si uniform, dar nu este indicat persoanelor cu pielea sensibila, foarte deschisa la culoare sau celor care au multe alunite.

Autor: Ramona Chirita
Arhiva Ghidul Miresei

© 2021 CursuriMakeup.ro Temă dezvoltată de Lucid Dreams eSystems.